Tjänster

Om- och tillbyggnation

Om du går i tankarna på att bygga ut eller bygga till din fastighet så bör du kontakta oss. Vi utför allt inom bygg för både privatpersoner och företag. Det kan vara ett uterum, en altan eller ett garage. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt projekt är, vi har kunskapen och kompetensen. När du anlitar oss kan vi vara med redan i planeringsstadiet. Då kan vi ge dig tips och råd för hur du ska prioritera för att slutresultatet ska bli perfekt.

Renoveringar

Vi utför även renoveringar av alla de slag. Alla byggnationer slits och kan behöva en uppfräschning för att hålla i många år till. För renoveringar kan vi precis som med om- och tillbyggnationer vara med från början så att allt blir rätt. Tack vare vår långa erfarenhet och breda kunskap kan vi ge dig tips och råd om hur renoveringen bör gå till. Vi kan dessutom åta oss det mesta inom bygg.

Kök och badrum

När det gäller kök och badrum är det något som slits ganska hårt i en bostad. Det innebär att de kan behöva bytas ut eller renoveras. Vi har stor erfarenhet av just kök samt badrum och innehar den kompetens som krävs för att kunna utföra byten, installationer och renoveringar. Se gärna våra referenser av våra tidigare projekt där vi har renoverat både badrum och kök.

Stenspräckning

Vi kan även utföra stenspräckning åt både privatpersoner och företag. Anlitar du oss för ett sådant uppdrag kan du känna dig trygg i att vi har kunskap och rätt kompetens för att på ett säkert sätt kunna hjälpa dig. Kontakta oss gärna för att få mer information om hur det går till och vad vi kan hjälpa dig med.

Ska du bygga om eller bygga till?

Vi är företaget för dig!